Home

Orthomedique, praktijk voor orthomoleculaire therapie

gezondheid orthomoleculair therapeur

Praktijk voor orthomoleculaire therapie

Ik heet u van harte welkom op mijn website en ben blij u het één en ander te kunnen uitleggen over de orthomoleculaire therapie en mijn praktijk in de orthomoleculaire geneeskunde volgens klinische Psycho-, Neuro-, Immunologie. De naam Orthomedique is hiervan afgeleid. Ortho betekent: het goede en medique verwijst naar: het medische betreffende. Dus vrij vertaald het goede van wat de medische wereld te bieden heeft.Met als achterliggende gedachte de vertaling van het begrip orthomoleculaire geneeskunde, dat wil dan weer zeggen : het goede/ juiste  voor de moleculen.

Geneeskunde volgens orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie beoogt het aanreiken van het juiste, datgene wat de  moleculen, de kleinste struktuur van ons lichaam,  nodig hebben om optimaal te kunnen funktioneren, zodat het lichaam in staat is zichzelf te regenereren van kwalen en aandoeningen.De regeneratie richting gezondheid is nl de natuurlijke zoektocht van een lichaam bij elke verstoring, kwaal of aandoening, die optreedt: steeds weer evenwicht zoeken, zodat er weer rust en een gezondere toestand ontstaat op alle nivo's.

Orthomoleculair therapeut

Meer weten over:

 

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans