Milieu straling

 

 

Straling in het milieu wordt een steeds groter probleem voor de gezondheid van velen. Heel veel info kunt u vinden op de site van Bureau straling meten.

 Het is een probleem dat niet kleiner zal worden, gezien de ontwikkelingen binnen de maatschappij,die totaal computer gestuurd is. Communicatie is van het grootste belang. De middelen hiertoe zullen steeds sterker worden en in aantal toenemen om het bereik voor steeds meer mensen te vergroten en te verbeteren.

Daarom is de enige mogelijkheid om jezelf tegen deze straling te beschermen, aangezien er nergens meer een plekje te vinden zal zijn waar geen straling is. Dit kan mbv diverse produkten. Het is mij duidelijk geworden na intensieve bestudering van dit onderwerp dat Wibronic produkten heeft, die de beste actieve bescherming bieden tot 9G. Zoals in de media actueel,wordt er op dit moment  hard gewerkt om 5G operationeel te krijgen, waardoor diverse dataverkeer nog verder geoptimaliseerd wordt en nieuwe soorten van dataverkeer mogelijk worden. Wibronics levert ook de zg. spininverter om mensen met vergevorderde stralingsbelasting ( spininversie )  hiervan te bevrijden. Bij deze mensen werkt niets meer: medicijnen, supplementen, alle behandelingen zijn tevergeefs en men is wanhopig door de klachten die men heeft. Wibronics heeft verder apparatuur om alle soorten straling in de woning of bedrijfspand om te zetten in niet schadelijke frequenties, daarnaast ook een klein apparaatje dat je altijd bij je kunt dragen buitenshuis, waardoor je beschermd wordt. Onderstaand info mbt spininversie van Bureau straling meten.

Verder bestaan er druppels van Floww om de straling te elimineren, staafjes van Floww, die je bij je kunt dragen, welke zich voeden met de energie die van de straling komt en deze omzetten in een niet schadelijke frequentie, een beschermingsset voor op de telefoon, voor naast de computer en een set voor bescherming in de gehele woning, waarmee de diverse soorten straling, ook geopatisch, omgezet worden in een ongevaarlijke frequentie.

Straling kan veel negatieve gevolgen voor het dagelijks funktioneren hebben, tal van lichamelijke ziekten veroorzaken, met als laatste stadium kanker.

Met name kinderen kunnen al van jongs af aan (door de babyfoon die naast het bedje staat, die dezelfde sterkte heeft als een DECT telefoon) schade oplopen.

DECT telefoons, mobiele telefoons, WIFI, routers, versterkers, maar ook geopatische straling kunnen energie uitputtend, maar ook hyperactiverend werken en daardoor uiteindelijk ook een totale uitputting veroorzaken op energetisch nivo.

De Ph van het lichaam verandert door straling, waardoor mensen te zuur worden.

Dit is dan belastend voor het totale systeem en verstoort alle processen. Al naar gelang de stralingsbelasting die er is.

Behandeling gaat als volgt:

Wanneer vermoedt dat er een stralingsbelasting is en wie is dat niet tegenwoordig niet, kan  er met een staafje wat slijm van het wangslijmvlies afgenomen.

Dit wordt opgestuurd en door middel van bioresonantie wordt er dan precies bepaald in welke mate iemand belast is, maar ook door welke straling iemand belast is.Aan de hand van de uitslag kan behandeling beginnen van het uitwassen van de straling dmv druppels waaraan een bepaalde frequentie is toegevoegd die de straling neutraliseert.Wanneer men gebruik maakt van de Floww druppels : als 1 flesje gebruikt is kan men opnieuw zelf een monster afnemen en opsturen om te laten controleren of er nog stralingsbelasting bestaat. Meestal is de stralingsbelasting verdwenen na het gebruik van 1 flesje.

In mijn praktijk is een spinverter aanwezig en tijdens het consult kunt u hiermee een gratis behandeling ondergaan. Wanneer nodig (op grond van de test)  kan herhaling hiervan, waarbij kosten berekend worden pro rata van het uurtarief.

Tevens kan men besluiten zichzelf te beschermen dmv kleine apparaatjes,de Wibronic apparatuur, waarmee nieuwe besmetting met straling wordt voorkomen, maar ook staafjes van Floww, waarin electronica verwerkt is die zichzelf voedt dmv de straling die het oppikt en deze omvormt tot een frequentie, die niet schadelijk is voor het lichaam. Al deze  apparaatjes kunnen op of bij het lichaam gedragen worden, op de mobiele telefoon geplakt worden, op de ECO- DECT telefoon geplakt worden etc.

Tevens is er een groter systeem  beschikbaar dat de straling in de woning omvormt tot een niet schadelijke frequentie. E.e.a. aan de hand van een stralingsanalyse die gemaakt kan worden van de woning.

Er wordt ook altijd geadviseerd om de DECT telefoon te vervangen door een ECO-DECT systeem. Dit moet dan wel op de juiste manier ingesteld worden.

Heel veel mensen met allerlei klachten hebben veel baat bij deze systemen. Kinderen met ADHD reageren hier heel positief op. Ook bij dieren (paarden) positieve resultaten. Ik ben van mening dat het absoluut noodzakelijk is in deze tijd je zo goed mogelijk te beschermen tegen de negatieve effecten van straling. Straling is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, dus moeten we voor een beschermende oplossing  zorgen. Kan basaal zijn bij iedere therapie om deze tot een echt succes te maken, aangezien stralingsbelasting de werking van supplementen en medicatie kan verhinderen of verminderen.

Betere resultaten bij alle soorten geneeskundige behandeling, omdat de celcommunicatie verbetert doordat de negatieve effecten van de straling opgeheven worden.https://www.youtube.com/watch?v=3SXQGOSErEA&;feature=youtu.be

 

Spininversie: dé missing-link waarom herstel maar niet wil lukken

Chronische vermoeidheid en/of fybromyalgie, het komt steeds vaker voor. Het reguliere medische circuit heeft tot op heden geen logische verklaring voor deze ziekten, laat staan voor de toename ervan. Is spininversie het antwoord?

Bepaalde theorieën gaan er vanuit dat een virus de oorzaak is. Sommige experts beweren dat het  het Coxsackievirus is, anderen beweren dat juist het Epstein-Barr virus de boosdoener is. Hoe dan ook, het blijven theorieën.

Beide virussen kunnen wel degelijk voor veel problemen zorgen, maar chronische vermoeidheid lijkt daar niet toe te behoren. Het kan echter wel zo zijn dat beide virussen gevonden worden bij iemand die chronisch vermoeid is, maar dat wil nog niet zeggen dat deze virussen ook de veroorzaker zijn. Het lijkt erop dat het eerder een gevolg is van iets anders.

Zo wordt de helicobacter bacterie vaak onterecht aangewezen als de veroorzaker van een maagzweer. Het komt inderdaad vaak voor dat deze bacterie bij mensen met een maagzweer wordt gevonden, maar dat wil nog niet zeggen dat er een verband is.

Hetzelfde geldt voor roken en longkanker en hart- en vaatziekten. ‘Specialisten’ zeggen dat er een verband is tussen roken en deze ziekten, maar is dat wel zo? Wederom, het komt vaak voor dat mensen met hart- en vaatziekten en longkanker roken, maar dat wil nog niet zeggen dat roken ook daadwerkelijk de veroorzaker is van deze ziekten. Longkanker, hart- en vaatziekten én roken zijn hoogstwaarschijnlijk het resultaat van een en hetzelfde, namelijk stress.

Je ervaart stress omdat je niet de dingen kunt doen die je graag wilt doen of die je van jezelf moet doen. Je doet ze misschien wel, maar dan op wilskracht. Wilskracht wordt vaak gezien als iets heel positiefs, maar dat is het niet altijd. Als het niet is gekoppeld aan innerlijke kracht en de juiste drive is het nutteloos. Op deze manier kost wilskracht juist energie, en die heb je al zo weinig. Dit soort wilskracht veroorzaakt stress en dit zorgt uiteindelijk voor nog meer energieverlies.

Wat is de oorzaak van chronische vermoeidheid?

null

We horen en lezen steeds meer over chronische vermoeidheid. Steeds meer mensen schijnen er last van te hebben. In de huidige samenleving is het overduidelijk een groot probleem, maar wat is de oorzaak van deze chronische vermoeidheid? Het antwoord hierop is spininversie oftewel electron spin-inversion.

Wat is spininversie?

null

Elk atoom heeft zijn eigen kern en om deze kern zweven elektronen. Net zoals de planeten om de zon heen draaien. Elke planeet draait echter ook om zijn eigen as en dit geldt ook voor de elektronen. Bij een zogenoemde spininversie oftewel spin-inversion gaan deze elektronen de verkeerde kant opdraaien, en dit is erg schadelijk voor het lichaam.spininversie

De eerste symptomen van spininversie zijn:

 1. Je slaapt slecht, of
 2. Je bent moe, zelfs na een goede nachtrust, en
 3. Je krijgt steeds meer allergieën
 4. Koude handen en voeten

Bij een spininversie zijn mensen absoluut therapieresistent. Dit houdt in dat ze niet positief reageren op wat voor soort therapie dan ook. Ze kunnen zelfs compleet averechts reageren op medicijnen, op massages, op acupunctuur, op homeopathie; simpelweg op alles. Het lichaam werkt tegen zichzelf. Voedingsmiddelen, vitamines en mineralen worden niet meer opgenomen. Niets helpt meer of werkt zelfs averechts. Mensen met spininversie worden regelmatig elektrosensitief. Dit houdt in dat ze gevoelig reageren op de elektromagnetische straling afkomstig van onder andere zendmasten, wifi-routers, tv’s, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Spininversie wordt voornamelijk veroorzaakt door een extern magnetisch veld. Dit kan zowel een elektromagnetisch als een geomagnetisch veld zijn. Spininversie kan dus veroorzaakt worden door elektrische apparaten, maar ook door verstoringen in het aardmagnetisch veld.

Elektromagnetisch velden

null

In onze huidige samenleving worden we steeds meer geconfronteerd met allerlei technische apparaten zoals bijvoorbeeld tv’s, laptops, tablet, mobiele telefoons, draadloze dect-telefoons, stereotorens, wekkerradio’s, magnetrons, waterbedden, elektrisch verstelbare bedden, etc. En dan hebben we ook nog elektriciteitskabels, ook van trams, trolley bussen en treinen en hoogspanningskabels. Al deze apparaten creëren een gigantisch magnetisch veld. En dit magnetische veld valt het lichaam aan. Als het lichaam sterk is, dan is er wellicht nog enige afweer en heeft het misschien nauwelijks tot geen last van het magnetische veld. Maar als het lichaam wordt verzwakt door bijvoorbeeld een simpele verkoudheid of een heftige emotionele gebeurtenis, dan is het magnetische veld ineens sterk genoeg om het lichaam binnen te dringen en schade aan te richten; het is net een terriër – hij laat je niet meer los. Het gevolg is dat het magnetische veld de spin van de elektronen stopt en de andere kant op doet draaien. Het is heel goed mogelijk dat je niets merkt van dit proces in je lichaam.

Televisie’s, laptops, tablets,  etc. genereren niet veel elektromagnetische straling aan de voorkant, maar juist aan de achter- en zijkanten! Het magnetische veld van een computer is 100 keer hoger aan de achterkant ten opzichte van de voorkant. Voor een tv geldt hetzelfde. Je leeft dus wellicht in het magnetische veld van de tv’s of de computers van collega’s of je buren. Magnetische velden laten zich niet stoppen door een muur, ze gaan er recht doorheen. Ben je wel eens nagegaan waar je buren hun computers, televisies, spelcomputers en wifi-routers hebben staan?

Slaapkamers zijn ook een belangrijke veroorzaker van spininversie. Ten eerste staat er vaak naast een bed een wekkerradio. Een wekkerradio geeft een gigantisch magnetisch veld af en, vooral als je slaapt, kan dit veel schade veroorzaken. Dit komt omdat je ’s nachts veel gevoeliger bent én de wekkerradio erg dichtbij staat, meestal op het nachtkastje. Wekkerradio’s zijn de belangrijkste veroorzakers van migraine. Zeker in 50% van de gevallen verdwijnt de migraine spontaan als de wekkerradio verwijdert wordt uit de slaapkamer óf meer dan twee meter bij het bed vandaan wordt gezet. De tweede reden voor spininversie zijn de pocketveringmatrassen, of nog erger, de boxsprings en waterbedden.

 

Geomagnetische velden

null

We weten allemaal dat de aarde een magnetisch veld heeft. Dit magnetische veld kan tijdelijk verstoord worden door zonnevlekken en zonnevlammen.  Als dit gebeurt nemen een aantal zaken toe, zoals aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, zelfmoorden, een verviervoudiging van het aantal hartaanvallen en het aantal verkeersongelukken neemt maar liefst met de factor 10 toe.

Dit geomagnetische veld ligt als een raster om onze aarde heen, en op dit raster van energielijnen liggen heel wat verstorende plekken. Het menselijk lichaam kan normaal gesproken makkelijk omgaan met de schommelingen in dit geomagnetisch veld. Het kan echter wel gebeuren dat dit geomagnetische veld ook wordt verstoord door zogenoemde wateraders en dan heeft ons lichaam er wel last van.

Ook de manier waarop we onze huizen bouwen vormt een probleem.

Gewapend beton

Gewapend beton bestaat uit beton met ijzeren staven erin. Deze ijzeren staven zijn erg magnetisch geladen en hebben allemaal een positieve en negatieve kant. Als de bouwvakkers al deze staven zo zouden plaatsen dat er een neutraal magnetisch veld ontstaat, dan was er geen probleem. Hier wordt uiteraard, door een gebrek aan kennis en wellicht economische belangen, geen aandacht aan besteed. We hebben hier dus hetzelfde probleem als met de pocketveren in een pocketveringmatras. Er wordt hiermee een verstoring in het geomagnetische veld gecreëerd met als mogelijk gevolg een spininversie.

Er zijn nog meer zaken verkeerd aan onze manier van bouwen, die ook een spininversie kunnen veroorzaken. Zo wordt er nauwelijks tot geen aandacht besteed aan waar we onze waterleidingen, rioleringen, vloerverwarming en elektriciteitskabels laten lopen en waar plaatsen we de meterkast? De reden dat hier geen rekening mee wordt gehouden is simpel, men heeft geen flauw idee hoe groot de schade op het lichaam is en/of het is zogenaamd veilig. Zie grenswaarden van straling.

 

Hoogspanningskabels

null

Hoogspanningskabels die dwars door dorpen, steden en woonwijken lopen veroorzaken ook spininversie. Zie deze video waarin deze magneetvelden werden gemeten in een woonwijk in Breda. Omdat dit soort magneetvelden snel afnemen als je er verder van verwijderd bent, is er niet veel gevaar op een afstand van 1.600 meter en verder. Maar hoe dichterbij je komt, des te groter is de kans op spininversie.

Sieraden, matrassen en inlegzooltjes met magneten

null

Om mensen te helpen met hun gezondheid verkopen veel winkels sieraden, matrassen of inlegzooltjes met magneten erin verwerkt. In het begin lijk je je beter te voelen. Het tegendeel is echter waar, want na verloop van tijd ben je er nog erger aan toe dan ooit tevoren. Hoe is dit te verklaren? Ons lichaam is geëvolueerd op een geomagnetisch veld van 0,5 Gauss. Zelfs een klein magnetisch hoefijzer heeft al een kracht van 28.000 Gauss, wat 56.000 keer sterker is dan het veld waarin het menselijk lichaam zich prettig vindt. Dit alles zorgt voor een enorme stress op het menselijk lichaam en het lichaam reageert door endorfine aan te maken. Endorfine is het lichaamseigen morfine. Deze endorfine verdoven je, want je voelt helemaal niks meer.  Al je pijntjes verdwijnen en je voelt je beter.

Als het ware wordt op deze manier het eigen immuunsysteem om zeep geholpen, want ook dit systeem wordt verlamt. In feite creëer je op deze manier misschien zelfs wel je eigen auto-immuunziekte, want alle auto-immuunziektes hebben één ding gemeen; hoge endorfine waarden.

Een pijnstiller zoals paracetamol doet hetzelfde, want deze zorgt ervoor dat het lichaam endorfine aanmaakt. De aanmaak van endorfine wordt gecontroleerd door de hypofyse en de zenuwbanen maken het vervolgens aan. Heb je je wel eens afgevraagd hoe een paracetamol weet waar de pijn is? Dat weet het ook niet. Een paracetamol verstoort enkel de hypofyse  en geeft opdracht aan ALLE zenuwbanen om endorfine aan te maken. Op hetzelfde moment dat je van je pijn afkomt, creëer je misschien wel een nieuwe spininversie.

 

Hoe voorkom je spininversie?

null

Is er iets dat we aan dit probleem kunnen doen? Ja, dat kunnen we zeker. In de eerste plaats moet ik jullie vertellen dat spininversie pure natuurkunde is en geen scheikunde. Hoewel de medische wetenschap steeds meer rekening houdt met natuurkunde, worden ze nog steeds niet getraind om rekening te houden met dit soort zaken. Ook hebben ze niet de beschikking over juiste apparatuur om dit te meten.

Veel elektro-acupuncturisten hebben weliswaar de juiste apparatuur om spininversie te meten, maar hebben niet de juiste kennis en kunde om dit ook daadwerkelijk te meten. Nog veel minder therapeuten hebben de kennis en de mogelijkheden om de spininversie te corrigeren. Met de Spininverter van Wibronic is dit in 12 minuten gebeurt. En na deze 12 minuten ziet je leven er wellicht heel anders uit. Net zoals bij de vele mensen die een videotestimonial lieten opnemen om zo hun ervaring te delen.

 

Hoe weet je of je spininversie hebt?

null

spininversieAls je jezelf herkent in het onderstaande is de kans zéér groot dat je spininversie hebt.

 • Je slaapt slecht, of
 • Je bent moe, zelfs na een goede nachtrust, en
 • Je krijgt steeds meer allergieën
 • Je eet en drinkt gezond maar het lijkt niet uit te maken
 • Je gebruikt allerlei voedingssupplementen, maar hebt het idee dat het niet wordt opgenomen
 • Therapieën slaan niet aan of werken zelfs averechts
 • Koude handen en voeten

Spininversie meten

Je kunt het ook laten meten. Met een apparaat voor elektro-acupunctuur volgens Voll (EAV) kun je de acupunctuurpunten meten. Als op nagenoeg alle meridianen een zogenoemde zeigerabfall meetbaar is, is er meer aan de hand dan simpelweg een verstoring op deze meridianen. Er is dan namelijk sprake van spininversie. Er zijn drie meridianen die vrijwel direct reageren op een spininversie en dit zijn de drievoudige verwarmer meridiaan, hart en circulatie meridiaan. Om spininversie vast te stellen is het echter belangrijk dat er een afwijking is op nagenoeg alle meridianen, want het is in theorie mogelijk dat deze drie meridianen weliswaar een zeigerabfall geven, maar dat de patiënt toevallig ook een verstoring heeft op deze drie meridianen. Normaal gesproken geeft een meting een stabiel beeld of een langzame val. Een lichaam dat belast is met spininversie geeft echter een snelle val, zeker op deze drie meridianen. Kom je dit fenomeen tijdens een meting tegen, dan is verder meten zinloos. Wanneer een lichaam namelijk spininversie heeft is het niet mogelijk om een correcte diagnose te stellen. Ook heeft verder behandelen geen zin.

Het komt echter steeds vaker voor dat er helemaal geen verstoringen wordt gemeten. Dit is vooral vaak het geval bij M.E. patiënten. Deze groep patiënten vertonen zelfs met spininversie geen verstoringen tijdens de meting. Alles lijkt ok. Deze mensen hebben een zeer hoge productie van endorfines, het lichaamseigen morfine. Hoge endorfinegehaltes zijn kenmerkend voor mensen met auto-immuunziekten. Een pijnstiller doet hetzelfde. Een paracetamol zorgt ervoor dat alle zenuwen in het lichaam endorfines gaan aanmaken. Dit is de reden waarom de pijn weggaat en het niet uitmaakt waar de pijn zich bevindt. 

Cardiologen schrijven zelfs aspirine voor als bloedverdunner. Dit komt omdat de aspirine ervoor zorgt dat het lichaam endorfine aanmaakt. Door endorfine gaat je lichaam ontspannen en hierdoor worden je bloedvaten wijder, waardoor het bloed meer ruimte heeft om te stromen en dus dunner wordt. Dit is waarom er bij mensen met M.E. niks gevonden wordt, want alle verstoringen worden onderdrukt. In dit soort gevallen wordt de spininversie niet gemeten, maar als deze mensen niet reageren op therapie of juist compleet averechts reageren, dan MOETEN ze wel spininversie hebben.

 

Kunnen we spininversie voorkomen?

null

Om spininversie voortaan te voorkomen is het belangrijk dat we naar de oorzaak kijken. Het is namelijk niet zo dat we alleen maar in onze woningen of op onze werkplek spininversie oplopen.

Soms wordt je zomaar in een keer moe als je naar winkelcentrum gaat. Er zijn daar zo ontzettend veel verstorende magnetische velden, dat zelfs de meest sterke en gezonde persoon daar verzwakt. En dan is het winkelcentrum dus de veroorzaker van de spininversie.

Er zijn zowel in- als externe factoren die een nieuwe spininversie bevorderen.

Externe factoren: Je zult je woon- en leefomgeving moeten veranderen:

 • Verwijder je wekkerradio
 • Vervang je pocketveringmatras, boxspring, waterbed
 • Zorg voor een bed zonder metalen erin verwerkt
 • Vermijd elektrische en/of hybride auto’s
 • Bekijk alle draadloze technology en alle elektrische apparaten in huis kritisch; hebben we dit écht nodig?
 • Zorg ervoor dat je 24/7 ook de juiste frequentie krijgt aangeboden met behulp van Wibronic.

Je hoeft alleen maar te kijken naar wat mogelijk op JOUW systeem verstorend kan werken, want dat is het enige dat telt.

Interne factoren: Je immuunsysteem versterken zodat je lichaam weerbaarder wordt.

De kracht van ons eigen magnetische veld is afhankelijk van hoeveel energie ons lichaam beschikbaar heeft. De snelheid waarmee de elektronen in ons lichaam om de atomen draaien is ook afhankelijk van de hoeveelheid energie die het krijgt aangeboden. Hoe hoger deze energie, hoe sneller ze kunnen draaien. En hoe sneller ze draaien, des te moeilijker het is om deze gezonde correcte spinning te verstoren. Met andere woorden, hoe gezonder we leven, hoe sterker ons lichaam wordt, des te kleiner de kans is op een nieuwe spininversie.

De sleutel naar blijvend herstel is dus om je eigen energieniveau te verhogen

We bereiken dit door ons lichaam 24/7, naast alle elektromagnetische frequenties, ook de natuurlijke en helende frequenties van Wibronic aan te bieden. Hiernaast is het belangrijk om stralingsbronnen in onze directe woon- en leefomgeving zoveel mogelijk te beperken of te vermijden én verstorende factoren in ons eigen lichaam verwijderen. Verstorende factoren kunnen zijn:

 • Vrije radicalen
 • Stress
 • Een te lage ph waarde
 • Chemische bestanddelen in het lichaam, want alles wat chemisch van aard is, is linksdraaiend

Voorbeeld

Stel jezelf eens voor als een boom. Insecten komen op je af en zijn een ware plaag voor je. Waarom zijn deze insecten er? Waarom komen ze ineens naar mij toe? Waarom ik? Waarom niet die andere boom? De reden hiervoor: omdat JIJ ze aantrekt.

Wat trekt dan deze insecten aan? Jou eigen trillingsniveau. Als jouw eigen vibraties nét ietsjes hoger waren, dan zouden deze insecten zich niet eens aangetrokken voelen tot jou. Nu is het zo dat jij toevallig dezelfde vibraties uitzendt als deze insecten. Het is simpelweg liefde op het eerste gezicht. Deze insecten zijn dus een teken, een teken dat jij (de boom) ziek aan het worden bent; dat jij je immuunsysteem sterker moet maken!

Beter worden, graag of niet

Het is dus de bedoeling dat je jouw eigen trillingsniveau verhoogt, zodat je niet meer resoneert met de vibraties van de insecten. Als je dit gaat doen met behulp van chemische bestrijdingsmiddelen dan wordt je immuunsysteem niet sterker. Het wordt zelfs nog zwakker, jouw trillingsniveau wordt nog lager en nu is het alleen nog wachten totdat de volgende plaag zich aandient. En dan krijg je een nieuwe kans om je immuunsysteem wél op de juiste manier een boost te geven. Graag of niet. De meeste mensen kiezen voor niet en nemen antibiotica of een of ander medicijn. Bomen krijgen (nog) meer bestrijdingsmiddelen. We nemen simpelweg niet de tijd om ziek te zijn.

Deze bestrijdingsmiddelen verzwakken de boom nog meer. De natuur zendt als eerste allerlei insecten, daarna schimmels, daarna virussen en bacteriën, allemaal om jou te helpen om iets aan je immuunsysteem te DOEN. Als je dat niet doet wordt je immuunsysteem alleen maar zwakker en zwakker. Beter worden, graag of niet.

Als je je immuunsysteem gaat versterken, als je jouw eigen trillingsniveau gaat verhogen, resoneert jouw lichaam niet langer met al die schimmels, virussen en bacteriën. Ze zien je niet eens staan. Alles is gebaseerd op resonantie. Als jouw eigen trillingsniveau zo laag is dat het matcht met een virus of bacterie, dan trekt het deze ook aan. Het is de wet van aantrekkingskracht; je trekt datgene aan dat je aan wilt trekken. Gezonde mensen hebben een hoog trillingsniveau. Elke verstoring, of dit nu emotioneel, psychisch of lichamelijk is verlaagt dit trillingsniveau omdat het van zichzelf een lager trillingsniveau heeft. Hierdoor wordt de celcommunicatie in het lichaam verstoort.

Jij bent zelf de sleutel

Jij bent de enige die verantwoordelijk is voor jouw eigen gezondheid, voor jouw lichaam, voor jouw leven. Je kunt deze verantwoordelijkheid niet afschuiven op artsen, specialisten in het ziekenhuis, overheden, kerken en verzekeringsmaatschappijen, etc.

In de loop der jaren zijn we allemaal gaan geloven dat zij deze verantwoordelijkheid voor ons kunnen dragen, maar we komen er steeds meer achter dat ze dat helemaal niet kunnen en ook nooit gekund hebben. Neem deze verantwoordelijkheid terug en neem de regie voor wat betreft jouw gezondheid weer in eigen hand. Het is logisch dat dit in het begin eng is, want ineens op jezelf gaan vertrouwen als je dat niet gewend bent kan best spannend zijn. Laat je echter niet leiden door je ratio, want ons brein is geprogrammeerd met de verkeerde software. Installeer nieuwe software en volg je gevoel, je intuïtie.

Meer info te verkrijgen via orthomedique, zie contact.

 

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans