Aften in de mond

Behandeling van Aften

Behandeling van Aften

Aften, ontstekingen in de  mond, hebben alles te maken met een doorlaatbare darm en een verstoorde darmflora.

Aften zijn het gevolg van een verminderde weerstand. Allerlei soorten stress zijn hierin een belangrijke faktor. Voeding kan stress zijn, teveel voeding of voeding waarvoor  iemand overgevoelig kan zijn, een te hoge werkdruk of studiedruk, andere spanningen. Door stress vermindert de weerstand, doordat er een directe relatie is met de darmen.

(Zie artikel mbt darmen, waarin de relatie tussen de hersenen en de darmen besproken wordt)

Bij de behandeling van aften is het belangrijk de oorzaak weg te nemen, dat is aandachtspunt nr 1.

Maar dat is niet altijd mogelijk. Dan is het wel van belang om met bepaalde situaties om te leren gaan.

Verder is darmtherapie noodzakelijk, waarbij het van belang is dat het darmslijmvlies weer gesloten wordt en de darmflora weer wordt opgebouwd.

Ook na een anti-bioticakuur of meerdere kuren is de darmflora uit balans, de mate waarin verschilt per persoon. Anti-biotica doodt niet alleen de ziekmakende bacteriën, maar ook de goede bacteriën, waardoor je dus van de regen in de drup kunt komen.

Er zijn veel faktoren waar je weerstand door onderuit gehaald kan worden en klachten als aften kunnen ontstaan.

Door de Esteck/EIS/ Metatron Hunter bodyscan kan opgespoord worden of er sprake is van een doorlaatbare darm, of de darm flora verstoord is, of er dat er sprake is van een voedingsallergie is etc. Door een specifiek aanvullend onderzoek kan uitgezocht worden voor welke voeding een allergie, overgevoeligheid of intolerantie bestaat.

 

 

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans