Weerstand verbeteren

Weerstand verhogen

Hoe verhoog je je weerstand?

Belangrijke vraag hierbij is: wanneer je weerstand verminderd is, wat is daarvan de oorzaak?

Iedereen weet wel dat gezonde voeding en beweging van het grootste belang zijn hierbij. Ja niet alleen voeding, ook beweging is van belang en dan het liefst in de buitenlucht, liefst in een gezonde omgeving zodat veel zuurstof ingeademd kan worden tijdens lichamelijke activiteit.

Daarnaast gezonde voeding. Veel mensen hebben wel eniszins een idee van gezonde voeding, maar toch bestaan hier nog veel misvattingen over. Vaak denkt men best wel gezond te leven, maar worden er toch veel voedingsfouten gemaakt. Persoonlijke voedingsadviezen kunnen dan heel fijn zijn om je verder te helpen. De Esteck / EIS bodyscan voorziet hierin, naast een algemeen voedingsadvies volgens Oer / Paleo principes.

Maar via de voeding kan je immuunsysteem ook geactiveerd worden, waardoor je werstand vermindert, wanneer je voeding gebruikt die niet goed is voor je doordat je een overgevoeligheid, intolerantie of allergie hiervoor hebt. Mogelijk ontwikkeld doordat de kwaliteit van je slijmvliezen niet optimaal is.

Het kan heel lastig zijn dit op te sporen. Je hoeft het zelfs niet eens te merken dat je bepaalde voeding niet verdraagt, doordat je met vertraagde en kruisreakties te maken kunt hebben. Maar het kan wel een weg zijn richting ziekte en zelfs auto-immuunziekte en kanker.

Er zijn dan wel allerlei klachten, vaak vermoeidheid, slaperigheid of huidklachten, darmklachten, hoofdpijn enz.

In dit geval is het raadzaam dmv een bloedonderzoek e.e.a. uit te laten zoeken. Ik heb hiervoor test materiaal tot mijn beschikking.

Mogelijk heb je roofbouw op je lichaam gepleegd door een intensieve levensstijl, hetzij psychisch, hetzij fysiek of beiden. Meestal heb je daar zelf geen erg in en sluipen klachten er vanzelf in. Vaker verkouden, langzamer herstellen, niet fit, wat trieste gevoelens of juist geagiteerde gevoelens. Allemaal tekenen dat de weerstand verlaagd is.

Het is dan goed om jezelf eens onder de loupe te nemen.

Maak een afspraak voor een consult, de anamnese en bodyscan(s) maken veel duidelijk waar de oorzaak ligt en geven ook handreikingen hoe je weerstand te verhogen en daarmee je kwaliteit van leven.

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans