VOITAL stemanalyse

VOITAL stem analyse

 Er wordt een geluidsopname gemaakt, waarbij u in een microfoon tot 120 telt. Bij deze opname worden alle frequenties gemeten die van belang zijn om een juist beeld van lichamelijke en psychische gesteldheid weer te geven. Tevens wordt hierbij gemeten welke tekorten/ overschotten en in welke mate er bestaan t.a.v. vitaminen en mineralen, zodat hier op ingespeeld kan worden.

Wat de psyche betreft er wordt het volgende gemeten:

emotionele kenmerken, rationele kenmerken, intrinsieke en extrinsieke motivatie: Intrinsieke motivatie is de motivatie die vanuit de persoon zelf komt. Als een persoon intrinsiek gemotiveerd is voert hij een handeling uit omdat hij het graag wil, niet omdat hij van buiten af wordt gemotiveerd dit te doen zoals bij extrinsieke motivatie.

Verder wordt het gedrag en het funktioneren gemeten.

Inmiddels is bekend dat onze psyche de aansturing is van ons lichamelijk welzijn of verminderd funktioneren, onbehaaglijk voelen, goed/ gelukkig voelen. Het zg. endorfinesysteem, dat aangestuurd wordt vanuit onze genen. Vanuit het endorfinesysteem vindt regeneratie van het lichaam plaats wanneer de juiste stoffen voorhanden zijn.

Mijn behandelwijze vindt plaats vanuit deze visie.

De VOITAL stemanalyse is een zeer betrouwbare manier van meten van zowel de psyche als het lichamelijk funktioneren. De frequenties in de stem zijn de meest zuivere weergave hiervan!

Een kort filmpje ter introduktie van de VOITAL stemanalyse

Van deze analyse krijgt u een rapport thuis per mail, zodat u alles op uw gemak kunt doorlezen.

Een voorbeeld van het VOITAL stemanalyse rapport 

 

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans