consult tarieven

Ortomoleculair consult tarieven

Consult en tarief

Het 1e consult duurt ongeveer 2 uur en kan eventueel verspreid worden over 2 bezoeken.  De prijs voor het eerste consult is in totaal 245 euro.  De EIS scans die gemaakt worden zijn  inbegrepen, evenals de  Voital stemanalyse. Er zal  ook een Metatron Hunter scan gemaakt worden. Ook deze is bij de prijs inbegrepen. Het behandeladvies is inbegrepen.Verder wordt een meting met de vitamine K Meter gedaan: dichtslibben van de aderen en zuurstofsaturatie.

Eventueel zal er een behandeling met de Wibronic plaatsvinden, indien gewenst en tegen extra kosten van 35 euro, bij overbelasting door straling of ernstige chronische ziekte.

Consulten, een gedeelte daarvan, worden vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. 

Bij vergoedingen volgens de aanvullende verzekering wordt het eigen risico niet aangesproken.

Tevens zijn inbegrepen  algemene voedingsadviezen en bewegingsadviezen, eventueel specifieke persoonlijke voedingsadviezen volgens de scan, evenals een aantal  recepten, zodat u weet hoe u één en ander aan kunt pakken.

Alle adviezen en doseringen krijgt u via de mail, zodat u alles gemakkelijk kunt nalezen.

Vervolgconsulten zijn 90 euro en duren ongeveer 1 uur.  De  EIS/ Esteckscans die gemaakt worden zijn hierbij inbegrepen. Wanneer het consult teveel uitloopt kan dit volgens dit uurtarief doorberekend worden. Wanneer het noodzakelijk is opnieuw een Metatron Hunter en/of VOITAL stemanalyse te maken zal dit in overleg gebeuren, aangezien de extra hiervoor benodigde tijd doorberekend zal worden volgens uurtarief van 90 euro

De gegevens van de voorgaande scans blijven bewaard in de computer en er kan dan ook een verloop gezien worden van de opeenvolgende consulten, wat er daadwerkelijk in uw lichaam gebeurt.

Afzonderlijke behandeling met de Wibronic bij spin inversion, kosten 35 euro voor 3 x 6 minuten (3 sessies achter elkaar tijdens 1 bezoek)

 

Supplementen: Ik geef bij de meeste supplementen 10% korting  op de geldende adviesprijs. Dit geldt niet voor supplementen die niet algemeen via internet verkocht worden.

Toezending van supplementen boven 100 euro is gratis. Onder 100 euro wordt 5,95 euro aan verzendkosten berekend.

Supplementen kunnen ook afgehaald worden volgens afspraak.

Tarief gewichtbeheersings programma

Daarnaast heb ik een  programma ontwikkeld voor mensen die hun gewicht behoorlijk willen verminderen en hierbij volgens een bepaalde struktuur tewerk willen gaan.

Je krijgt hierbij tevens  inzicht in het reageren van je lichaam op voeding, maar ook hoe je in kunt spelen op toename in gewicht, zodat jo-jo-en tot het verleden behoort. Je leert een gezond voedingspatroon.

Wanneer men op het gewenste gewicht is gekomen kan eenvoudig overgestapt worden op de algemene voedingsadviezen. Alles is gebaseerd op het oervoedingsprincipe.

Dit programma is voor mensen die zogenaamd langs een lijstje willen leven en op die manier hulp willen bij het beheersen van hun gewicht, waarbij je direkt blijvend resultaat hebt.

Wanneer de oervoedings principes worden gehanteerd van de algemene voedingsadviezen val je ook af, alleen gaat dit veel geleidelijker.

Eenmalige prijs voor het programma is 90 euro. dit wordt niet vergoed door de ziektenkostenverzekering. Het programma wordt via de mail toegezonden. Hierin is tevens een stukje begeleiding in de vorm van adviezen en het over de schouder meekijken tijdens de eerste 2 weken. Dit programma gaat altijd samen met een intake en een lichaamsscan,zoals genoemd onder 1e consult. De gezondheid wordt op deze manier volledig gecontroleerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je gaat ingrijpen in je levensstijl en voedingspatroon.

Betaling kan contant of per pinbetaling.

 

 

 

Orthomoleculair therapeut tarieven

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans