Wetenschappelijke gezondheisdsartikelen

prolactine-Dopamine steeds vaker uit balans

Elke cel in het menselijk lichaam is een klok die reageert op de zon. Biologische ritmes van mensen en in de natuur zijn dus van de zon en ook van de maan afhankelijk. Bekende biologische natuurritmes zijn bijvoorbeeld eb en vloed maar ook dag en nacht. Dit zijn zogenaamde duale ritmes. Daarnaast zijn er ritmes zoals de verschillende periodes van de maan of onze seizoenen. Veel hormonen en neurotransmitters in het menselijk lichaam laten een duidelijk duaal ritme zien. Dopamine en prolactine zijn twee van deze stoffen.

Wilt u meer weten over dopamine en prolactine, download dan de PDF.

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans