Chronische vermoeidheid

Chronisch Vermoeidheidssyndroom CVS/CFS

Het chronisch vermoeidheidssyndroom heeft veel raakvlakken met fibromyalgie, maar is toch van een heel andere orde.

Er kan een emotionele component aan het vermoeidheidssyndroom ten grondslag liggen, zoals bij fibromyalgie vaak aanwezig is, maar veelal een totale uitputting in combinatie met een zware metalen belasting, stralingsbelasting, pesticidenbelasting, misschien nog een doorgemaakt virus. Allemaal zaken die aangepakt kunnen worden. Door de processen die door deze verstoringen in het lichaam plaatsvinden, omdat het lichaam altijd bezig is weer in evenwicht te komen, worden bepaalde stoffen verhoogd gebruikt. Hierdoor raken deze voorraden uitgeput. Wanneer deze niet aangevuld worden ontstaan er tekorten en dienovereenkomstig klachten, zoals chronische vermoeidheid.

Door de anamnese en de Esteck / EIS bodyscan en de Metatron Hunter bodyscan komen bepaalde mogelijke oorzaken naar boven, evenals bepaalde tekorten aan lichaamsnoodzakelijke stoffen.

Hiervoor wordt een behandelplan opgesteld, dat bestaat uit voedingsadviezen, suppletie van lichaamsnoodzakelijke en lichaamseigen stoffen, chelatie van metalen, opheffing van straling, ontgifting, beweging etc.

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans