Home

COVID-19

COVID-19

Wat is daar inmiddels al veel over gezegd en geschreven.

In onderstaande links kunt het verschillende debatten zien waarin extra achtergrond informatie wordt verstrekt.

Van groot belang is om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je gezondheid dmv gezonde voeding, beweging, leefstijl.

Vitamine D3, glutathion, vitamine C, zink, selenium en quercetine zijn daarin heel belangrijk voor een goede werking van het immuunsysteem.

Maar nog tal van faktoren zijn van belang en natuurlijk ook : hoe ziet uw huidige gezondheid eruit, Hoe heeft u tot nu toe geleefd, ondervindt u nog nadelen van een ongezonde levensstijl vanuit het verleden?

Het kan geen kwaad om dat eens in kaart te laten brengen dmv een uitgebreide anamnese en bodyscans, en eventueel aanvullend bloed en/of ontlasting onderzoek.

Dit kunt u er zelf aan doen!

 

https://www.youtube.com/watch?v=fogWw0Ehrvc

 

https://www.youtube.com/watch?v=oMXxTF3aIA4

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans