Metatron Hunter Bodyscan (identiek aan Oberon bodyscan)

De Metatron Hunter bodyscan is een zeer geavanceerd bodyscan systeem. Alle lichaamsweefsels kunnen hiermee in kaart worden gebracht, werking en verstoringen.

U zit ontspannen op een stoel met een speciale hoofdtelefoon op voor een computerscherm. U kunt uw kleding aanhouden. De verschillende punten en organen worden rechtstreeks en contactloos benaderd. U voelt niets van de meting. Op het computerscherm ziet u de organen en de systemen van het lichaam met de aangegeven markeringen.

Het apparaat Metatron behoort tot de klasse van de zogenoemde ‘intelligente’ computers en is gebaseerd op de Quantum- theorie van entropie-logica (onderstaand meer hierover). Het apparaat is ontworpen voor de Russische ruimtevaart om veranderingen in het lichaam te registreren.

Behalveinzicht in het funktioneren van uw lichaam en conditie van de weefsels, zoals borstweefsel, darmweefsel, hersenweefsel, maar ook het hart en de bloedvaten, kortom al le weefsels en organen van uw lichaam,   biedt de Metatron Hunter nog de volgende mogelijkheden:

  • Bacteriële-, parasitaire-, schimmelbelasting worden aan het licht gebracht,
  • Stimuleren van de zelfregulerende werking van het lichaam met Meta-therapie,
  • Het uitkiezen van een juist voedingssupplement,
  • Het geven van voedingsadviezen.

 

 

praktijk_12.jpg praktijk_13.jpg praktijk_14.jpg
Lengtedoorsnede
van het hoofd
Maagwand Lever
praktijk_01.jpg Het niveau van een latente capaciteit praktijk_02.jpg Het niveau van optimale capaciteit praktijk_03.jpg Belasting van regulerende systemen
praktijk_04.jpg Overbelasting van regulerende systemen praktijk_05.jpg Disfunctie van het aanpassingsmechanisme praktijk_06.jpg Destructieve processen

U ziet op deze pagina een vergelijking tussen de resultaten van de verschillende diagnostische methoden ten opzichte van de analyse met Metatron.

CT-scan Metatron
praktijk_07.jpg praktijk_08.jpg
De patiënt S., 68 jaren oud. Metastase van prostaatkanker in de wervel.
ECHO-onderzoek Metatron
praktijk_09.jpg praktijk_10.jpg
De patiënt S., 56 jaren oud. Het lengteonderdeel: niersteen.

 Meer afbeeldingen:

Afbeeldingsresultaat voor metatron hunter 4025

Afbeeldingsresultaat voor metatron hunter 4025

 

 

Gerelateerde afbeelding

 

Afbeeldingsresultaat voor metatron hunter 4025

 

In 2010 viert de Quantumtheorie van entropielogica, waar dit systeem op is gebaseerd, zijn 30-ste verjaardag. Hiermee is het Niet-Lineaire Analyse Systeem (NLS) de laatste ontwikkeling op het gebied van de diagnostische apparatuur. Deze ontdekking vormt de belangrijkste mijlpaal in de diagnostische geneeskunde.
Het NLS heeft zijn sporen in de diagnostiek reeds verdiend. Zelfs in die weinige gevallen waar na klinische onderzoek het ziektebeeld duidelijk is, geeft NLS-DIAGNOSTIEK extra informatie over de grootte van de ontstane lichamelijke schade en/of over de verwachte ontwikkeling van de ziekte in de toekomst wat op zijn beurt leidt tot een juiste keuze van de behandeling.

De ontwerpers van het apparaat zijn erin geslaagd om verschillende richtingen van de natuurgeneeskunde te koppelen zoals: homeopathie, fytotherapie, het Indische Ayurveda, de theorie van de Chakra’s en de Chinese Acupunctuur.

Nikola Tesla, een genie op het gebied van de elektronica, heeft aan het einde van de 19-e eeuw de basis gelegd voor het apparaat ‘METATRON’.
Andere wetenschappers die de moeite van het vermelden waard zijn:
J.Lakhovsky, een Franse onderzoeker die de invloed van radiofrequenties op de gezondheid van dieren en planten bestudeerde.
De Amerikaanse wetenschapper en genie R.Rife die niet alleen radiofrequenties, maar ook de invloed van elektrische frequenties op de mens heeft onderzocht.
In 1950 ontdekte de Duitser R.Foll een elektronacupunctuur diagnose.
Deze methode heeft echter als nadeel, dat de energiepotentialen van organen en systemen worden gemeten door biologische actieve punten (BAP), waardoor de toestand van de organen vaak wordt weerspiegeld met een aanzienlijke fout. De nauwkeurigheid van de meting van de punten speelt bij deze methode ook een belangrijke rol.
Een groot voordeel van het ‘METATRON’-apparaat is dat de verschillende punten en organen rechtstreeks en contactloos worden benaderd.

Russische wetenschappers hebben een ware revolutie veroorzaakt op het gebied van diagnostische computersystemen.

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans