Chronische klachten

Chronische en vage klachten

Vage klachten worden chronisch

Veel mensen lijden aan allerlei vage klachten, die inmiddels ook chronisch zijn geworden. Klachten zijn chronisch als de klachten langer dan 42 dagen bestaan.
Een ontsteking die niet goed genezen  is, kan oorzaak van de problemen zijn.  Deze blijft dan laaggradig aanwezig en vraagt op die manier erg veel energie van het lichaam.

Onstaan van chronische klachten

Een immuunsysteem dat voortdurend geactiveerd blijft put op die manier het lichaam uit en gaat alternatieve wegen kiezen om zichzelf steeds weer te reactiveren.
Hierdoor kan bijv. serotonine volledig uitgeput worden, waardoor er slaap problemen ontstaan en/of depressie. Het kan ook zijn dat er aminozuren gebruikt worden door het immuunsysteem, waardoor bijvoorbeeld de spieren aangetast worden. Van deze stoffen worden dan macromoleculen gemaakt. Hiervan kan het immuunsysteem iedere gewenste stof maken om zichzelf te reactiveren.

Zaak is te ontdekken op welke manier het immuunsysteem uitgezet kan worden.

Normaal gesproken moet een lichamelijke verstoring binnen 28 dagen opgelost zijn, na 42 dagen is een klacht chronisch geworden.

Ook zijn er tal van andere mogelijke oorzaken van chronische klachten, bijv een niet goed gereguleerde bloedglucose huishouding en/of een niet goed werkende schildklier etc.

Insuline resistentie is een heel belangrijke oorzaak van allerlei chronische klachten, waarvan niet vermoed wordt dat de basis bij de glucose huishouding ligt. Een ander oorzaak kan een vitaminen, mineralen/ sporenelementen tekort zijn. Tekorten ontstaan weer doordat er regelmechanismen in het lichaam geactiveerd worden wanneer ergens verstoringen zijn die dan veel meer van bepaalde vitaminen, mineralen en andere stoffen gebruiken dan normaal gesproken het geval is.

Behandeling Chronische klachten

Door het afnemen van een anamnese (vraaggesprek) wordt de situatie in kaart gebracht.

Door de EIS lichaamsscan wordt e.e.a. in kaart gebracht en aan de hand daarvan in samenhang met de anamnese die afgenomen wordt kunnen veel oorzaken aan het licht gebracht worden en hierop een behandeling door middel van voeding, supplementen en lichaamseigen stoffen, samen met een goed bewegingsadvies ingezet worden.

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans