Wetenschappelijke gezondheisdsartikelen

MELATONINE – SEROTONINE

Melatonine en serotonine zijn vooral in de hersenen een ‘duaal koppel’ dat elkaar beinvloedt’, net als prolactine en dopamine. In tegenstelling tot prolactine en dopamine die verschillende voorstoffen hebben, wordt melatonine aangemaakt uit serotonine en hebben beiden het aminozuur tryptofaan als basis. Het melatonine niveau is in het begin van de nacht hoog. Dat is het moment dat serotonine het laagst is. Overdag is serotonine hoog. Gedurende de dag bestaat er ook een bepaalde mate van dualiteit tussen serotonine en dopamine.

Lees meer over Melatonine - Serotonine, een verschil van dag en nacht in deze PDF.

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans