Slijm vorming

Slijmvorming

Slijmvorming in de keel

Veel mensen hebben 's morgens, maar ook gedurende de dag last van slijmvorming in de keel en moeten dit weghoesten. Lastig. Men is niet verkouden, maar wat is dan de oorzaak?

Onze slijmvliezen van mond tot anus, dus het hele spijsverteringskanaal, inclusief de longen, zijn de eerste barrière t.o.v. de buitenwereld en moeten ons beschermern tegen indringers in de vorm van bacteriën, virussen, parasieten, schimmels, kortom allerlei ziekte verwekkers. Dat begint al in de mond. In voeding zitten heel veel bacteriën, dus de slijmvliezen in de mond dienen goed in orde te zijn, anders is er meteen een gevaarlijke situatie: bacteriën kunnen via het mondslijmvlies het lichaam binnen dringen met alle gevolgen van dien. Het is bekend dat klachten aan het gebit, maar ook aan de keel heel  gevaarlijke infekties kunnen opleveren in de rest van het lichaam, bijv een ontsteking aan het hartzakje of reuma, nierklachten.

Onze slijmvliezen hebben de eigenschap dat wanneer ze een ziekteverwekker waarnemen, ze verhoogd slijm gaan produceren, om die laag maar zo dik mogelijk te maken zodat de ziekteverwekkers er moeilijker doorheen kunnen komen. Dit gebeurt overal in het lichaam.

Dat betekent dat wanneer er verstoringen zijn in de darm: bacterieel, schimmels, parasieten, er een verhoogde slijmproduktie kan optreden.

Luchtwegen en darmen bestaan beiden uit slijmvliezen en wanneer er een verstoring is in het één kan het ander automatisch ook mee reageren.

Daarom is er ook zo'n verband tussen luchtwegklachten en de darmgezondheid.

Wanneer je dus veel slijmvorming in de keel hebt, kun je wel met zekerheid zeggen dat deze overproduktie te maken heeft met een immuunsysteem dat zich weert tegen "iets". En dat "iets" kan dan bestaan uit bacteriën, schimmels, parasieten, maar ook voeding waar men intolerant, overgevoelig  of allergisch voor is. Ook dan wordt het immuunsysteem geactiveerd. Wanneer dit te lang duurt, zonder behandeling, en maar ernstig genoeg is, wat moeilijk te zien is aan de buitenkant, kan dit tot auto-immuunziekten leiden.

 

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans