Een consult gaat altijd gepaard met voedings- en bewegingsadviezen volgens de Paleo- principes.

E.e.a. is in de consultprijs begrepen.

Tevens inbegrepen zijn  diverse recepten, zodat de uitvoering van het eten volgens de Paleo-principes geen praktisch probleem hoeft op te leveren.


Ter info: via Facebook kunt u ook recepten inzien zie : hallo paleo

Verder: recepten van Marinka Bil zijn heel aantrekkelijk. Ook trouwens haar verhaal over haar zoektocht naar gezondheid en wat voeding daarin heeft betekend.

www.eetpaleo.nl

www.paleofoodies.nl

www.ge-zonder.nl

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans