Vaccinatie en bijwerkingen

Belangrijk om te lezen : https://vaccinvrij.nl/ 

met name de hoofdstukken denken, voelen, realiteit, mogelijkheid.

Vaccinatie tegen allerlei risicovolle besmettelijke ziekten is zinvol en heeft inmiddels heel veel leed voorkomen wereldwijd.

Maar men moet zich wel afvragen of het huidige vaccinatie programma van de overheid niet (veel) te ver gaat.

Wanneer een kind geboren wordt komt het steriel ter wereld met een eigen aangeboren immuunsysteem. Het krijgt wanneer het langs natuurlijke weg geboren wordt de darmflora mee van de moeder en wanneer deze in orde is, kunnen de darmen van het kind ook op een goede manier bevolkt worden. Wanneer het kind gevoed wordt met moedermelk wordt het voorzien van de juiste stoffen voor zowel de lichamelijke groei als de hersenontwikkeling, mits de moeder gezonde voeding gebruikt. Hierin zitten ook antistoffen, waardoor het kind beschermd wordt om op die manier de tijd te krijgen een eigen immuunsysteem op te bouwen..

De belangrijkste ontwikkeling die het kind gedurende de eerste 18 maanden doormaakt is de hersenontwikkeling.

Wanneer een kind gevaccineerd wordt is het de bedoeling dat het eigen immuunsysteem hiermee stoffen aanmaakt, waardoor het kind een blijvende immuniteit krijgt en het later niet meer de desbetreffende ziekte krijgt. Het immuunsysteem wordt geactiveerd door het betreffende vaccin. Een geactiveerd immuunsysteem vraagt veel energie. Een immuunsysteem in rust kost maar ongeveer 3 % van de totale hoeveelheid aan beschikbare energie. De overige energie wordt gebruikt voor andere noodzakelijke processen.

In dit verband: de hersenontwikkeling neemt gedurende de eerste 18 maanden heel veel energie in beslag. Wanneer het immuunsysteem meer nodig heeft als oorspronkelijk bedoeld, bijv door vaccinatie, wordt deze energie bij de andere organen weggenomen. De vroege vaccinatie, tegenwoordig begint men al met 2 maanden na de geboorte, is één van de oorzaken waardoor een kind problemen met zowel lichamelijke- , maar vooral de hersenontwikkeling kan krijgen.

Aan de andere kant hoeft het betreffende virus niet de oorzaak te zijn van problemen, maar kan de transporterstof die in het vaccin gebruikt wordt een veel groter probleem voor de hersenen en de lichamelijke gezondheid van het kind betekenen. Dit betreffen zeer giftige stoffen, die bijzonder slecht zijn voor een pril kind, met name prille hersens, die zich nog helemaal moeten  ontwikkelen.

Een goed boek in dit verband is: "ïnenten niet zonder risico"van Heidy van Beurden en Tinus Smits. Bijwerkingen worden hierin ook genoemd. Ontstoren van vaccinaties behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden, zoals in dit boek te lezen is, dmv homeopathie, maar ook dmv bioresonantie.

Inmiddels wordt er steeds meer geschreven over vaccinaties en mogelijke schade die het kan veroorzaken. Maar de positieve effekten moeten ook niet uit het oog worden verloren.

Inenten is zeker aan te raden, maar maak daar wel een goede keuze in. Het is niet goed om een kind zo vol te stoppen met allerlei stoffen. Het moet ook zelf een afweersysteem kunnen opbouwen. Maar laat het kind zich dan eerst ontwikkelen. Vanaf 18 maanden is een betere tijd om te vaccineren. Dan is 1 vaccinatie ook meestal voldoende, omdat het immuunsysteem dan pas in staat is om stoffen te produceren. Wanneer een kind jonger is en zeker onder de 9 maanden, heeft het geen zin, omdat het immuunsysteem daar niet toe in staat is.

 

 

 

 

 

 

 

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans