Wetenschappelijke gezondheisdsartikelen

WAT ZIJN HERSENEN?

De hersenen zijn niet meer dan een leverkleurige weke massa, niet veel groter dan twee gebalde vuisten naast elkaar. Toch vormt deze weke massa het commandocentrum van ons lichaamwaar alle activiteiten in het lichaam gereguleerd worden.Zo zijn er bijvoorbeeld gebieden voor de zintuigenen motorische informatie, maar ook voor het regelen van het dag- en nachtritme, het geheugen en de emoties.

De hersenen, het menselijke brein, vormen het deel van het centrale zenuwstelsel dat zich in het hoofd (schedel) bevindt.De hersenen zijn het waarnemende, aansturende, controlerende en informatieverwerkende orgaan van de mens. Ze bevinden zich binnenin de schedel en samen met het ruggenmerg vormen ze het centraal zenuwstelsel. De hersenen zijn een extreem complex orgaan, ze zijn opgebouwd uit vele tientallen miljarden zenuwcellen (neuronen), waarvan elk in verbinding staat met een groot aantal andere zenuwcellen, soms vele duizenden. De hersenen besturen en coördineren sensorische systemen, beweging (zowel bewust als onbewust) en homeostatische lichaamsfuncties zoals ademhaling, bloeddruk, lichaamstemperatuur. De hersenen zijn ook de bron van cognitie, logisch denken, verbeelding, creativiteit, emotie en geheugen.

Al beslaan de hersenen slechts 2 % van het lichaamsvolume, ze gebruiken een tienvoud aan zuurstof vergeleken met de rest van het lichaam en verbruiken een kwart van de totale energie. ook  stroomt 20% van het bloed voortdurend naar de hersenen.

(Bron: Wikipedia)

 

 

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans