ADHD

ADHD/ ADD/ Autisme

ADHD wordt in de volksmond wel vertaald naar "alle dagen heel druk"

In het artikel (onder maag- en darmklachten) waarin de relatie van de darmen tot de hersenen wordt besproken zal u duidelijk worden dat er door voedingsaanpassingen heel veel bereikt kan worden op dit vlak.

Dan blijkt een kind dat ADHD gediagnosticeerd is plotseling met de juiste voeding normaal gedrag te kunnen vertonen. Dit gaat natuurlijk niet altijd op, maar verbetering treedt altijd op wanneer de bekende verstoorders in de voeding vermeden worden.

Het is bijzonder ernstig dat kinderen van jongsaf aan medicatie krijgen omdat ze ADHD gediagnosticeerd zijn wanneer ze ook geholpen kunnen worden met de juiste voeding en suppletie.

Medicatie geeft hersenbeschadigingen, die ook niet meer te herstellen zijn.

Verder raad ik het boek aan van Heidy van Beurden en Tinus Smits: ïnenten niet zonder risico", en verder op  mijn site het artikel onder vaccinaties en bijwerkingen.

De moeite waard om u te verdiepen in gezondere mogelijkheden! Uiteindelijk blijkt dat er maar een klein percentage van de kinderen echt ADHD heeft en ook deze kinderen hebben baat bij een aanvullende natuurlijke aanpak. De juiste voeding en suppletie hebben altijd effect!

Behandeling gebeurt bij Orthomedique vanuit het endocannabinoide Systeem. dat betekent de oorzaak van de oorzaak aanpakken.

Dat betekent  niet behandelen dmv medicatie, waarvan  steeds meer nodig is en uiteindelijk ook niet meer werkt, aangezien receptoren resistent zijn geworden  en de persoon in kwestie veel verder van huis is dan vóór de behandeling. Behandeling dmv voedingsaanpassingen, levensstijl onder de loupe nemen, de juiste supplementen adviseren om rust in de hele mens te creëren, waardoor hij beter in zijn vel zit en betere prestaties kan leveren.

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans