Gezondheid publicaties

WANNEER KIES JE VOOR ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE ?

Tegenwoordig zijn er zoveel manieren om klachten mbt de gezondheid en ziekte aan te pakken, dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Ook kunnen bij de keuze spirituele achtergronden meespelen. Reguliere geneeskunde is verrtrouwd en geeft vaak een veilig gevoel, omdat men hiermee bekend is. Het onbekende is vaak onbemind, totdat men zich op de hoogte stelt van de mogelijkheden die hierbij geboden worden.

Men heeft reguliere geneeskunde sowieso nodig bij acute situaties. Bij een ongeval, plotselinge pijnklachten, die tal van oorzaken kunnen hebben etc.

Andere geneeswijzen voorzien dan meestal niet, tenzij er van een blokkade sprake is, die snel opgeheven dient te worden. Natuurlijke geneeswijzen hebben over het algemeen een langere inwerkingstijd nodig.

Bij chronische ziektebeelden en vage klachten zijn er binnen de orthomoleculaire geneeskunde vele mogelijkheden. Ziekte is een proces, dat heel vaak te maken heeft met levensstijl, voeding, overgewicht, tekorten aan vitale stoffen, waardoor het lichaam zichzelf niet meer kan regenereren. Het zendt dan wel noodsignalen uit: de symptomen. Wanneer het dan niet de juiste stoffen, levensstijl of voeding krijgt aangereikt, komen er steeds meer klachten en uiteindelijk ontstaat er ziekte.

Orthomoleculaire geneeskunde kan hier heel goed een middel zijn om uit dit klachtenpatroon en ook eventuele ziekte te komen. Gebruikmakend van de juiste voeding, voedingssupplementen en beweging, ondersteund door een lichaamsscan om een totaalbeeld te krijgen van de gezondheid.

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans